Nu ai inspiratie? Nu ai nici macar talent..

Publicat de Ammy


Nu incerca. Nu vei reusi sa scrii asa niciodata. Nu te incuia in camera ta cu draperiile trase si cu muzica la maxim. Nu scrie lucruri marete, dar in esenta fara rost. Nu iti lua laptop`ul. Nu te aseza singur pe o banca in parc cautandu`ti inspiratia printre frunzele cazatoare sau in ochii indragostitilor. Nu face nimic din ce auzi ca fac marii scritori. Ei au experienta de viata, tu ce ai?
Daca ai sta sa analizezi ti`ai da seama ca ai multa imaginatie si un dram de nebunie. Foloseste`le!
Iesi din casa ascultand cea mai fara sens melodie pe care o stii, mergi, priveste oamenii. Acum opreste`te! Opreste muzica, nu mai pasi, inchide ochii pentru o clipa. Unde te vezi?
Deschide ochii! Ce vezi in jurul tau? Ce iti inspira zgomotele urbane? Cum iti imaginezi povestea cersetorului de la colt sau a celui care a contruit un restaurant pe locul parcului tau preferat? In ce culoare vezi ziua de azi? Hey! Ce faci? Uiti sa traiesti. Nu mai fii poetic. Ia`o din loc. Traieste!
Fa multe fotografii. Ai sa intelegi mai tarziu. Surprinde fiecare moment important. Mai tarziu iti vei da seama ca fiecare fotografie transmite trairi si iti aduce mai aproape amintiri. Orice amintire va deveni pretioasa mai devreme sau mai tarziu, cand vei putea vorbi deschis despre orice. Tine minte asta!
Multumeste`le prietenilor ca sunt acolo pentru tine, ca uneori sunt ironici, isterici, de nesuportat..Dar ca intotedeauna ii iubesti!
Multumeste`le parintilor ca nu te`au lasat la maternitate cand te`ai nascut si ca fara ajutorul lor nu ai fi ajuns atat de departe!
Multumeste`i vanzatoarei de la colt ca iti pastra mereu bomboanele preferate cand erai copil!
Si nu in ultimul rand...
Multumeste`ti tie ca ai luat intotdeauna deciziile corecte si ca ai avut vointa de a te impune in tot ce ai realizat!
Iar data viitoare cand mai vezi un curcubeu..Multumeste`i cerului ca aduce culoare in viata ta!
Incearca sa intelegi ca nu tine de decor, ci de actori. Nu tine de compozitor, ci de muzicieni.Nu tine de albina, ci de polen.Nu tine de graba, ci de timp.Nu tine de dragoste, ci de indragostit. Nu tine de imaginatie, ci de tine!
Pare ca nimic nu are logica, dar incerca ceva..
Aseaza`te la birou cu o foaie si un creion in fata..
Asa`i ca acum ai despre ce sa scrii?


P.S. Daca nu, macar apuca`te de desenat! :)