Metallica.

Publicat de Ammy

(poza preluata de pe metalhead)
Playlist-ul serii a fost :

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Harvester Of Sorrow
Sanitarium
Four Horsemen
And Justice For All
No Remorse
Fade To Black
Master of puppets
Whiplash
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
Last Caress
So What
Seek And Destroy



Cum al cui? Metallica desigur.
O Metallica mai hotarata ca niciodata sa faca show si sa lase cu o amintire placuta pe toti cei din public.
O Metallica recunoscatoare publicului, o Metallica mai mult decat extraordinara!
O Metallica asa cum mi`o voi aminti intotdeauna indiferent de cate concerte (nu) voi mai vedea.
Dar sa vorbim putin despre ce si cum s`a intamplat pe acolo!
Ajunsa la stadion in jurul orei 18.45 (da,nu am intarziat dar nici devreme n`am ajuns) eram socata de dimensiunea cozilor de la intrare.Se pare insa ca organizarea a fost mai buna decat ne`am fi asteptat si in 10 minute eram pe gazon, chiar daca am avut de trecut prin niste balti uriase si staff putin coplesit. La ora aceea aglomeratia nu era covarsitoare si (thank God that I`m a girl) am reusit sa ajung in spatele gardului ce delimita gazoanele.Asteptare..Asteptare si iar asteptare!Un the Sword fara vlaga, fara intentii de a impresiona, cu cateva melodii cantate, care nu faceau altceva decat sa faca publicul mai nerabdator in asteptarea adevaratilor performeri.Apoi a urmat un timp frumos de asteptare in ploaie. (daca i`ar fi adus si pe Down asta nu s`ar fi intamplat) La 21:10 (dupa ceasul meu) s`a declansat haosul! Intreg stadionul scanda "Metallica" pe un mult prea cunoscut fond muzical. Cei din jur faceau pronosticuri cu ce vor incepe show`ul.Balanta a inclinat spre Seek and Destory (si ce ne`am inselat), iar ploaia ne facea sa prevestim titlurile din ziarele de maine:"24.000 de oamenii au pornit o epidemie de pneumonie,in urma a ce va ramane in istorie drept Boala Metallica. Au inceput cu Creeping Death. Nu ma asteptam, piesa energica si total surprinzatoare.
La Harvest of Sorrow publicul incepuse deja sa isi exprime incantarea.
Pentru mine, Sanitarium a fost momentul in care mi`am dat seama ca ziua asta e in top 3 al celor mai frumoase zile din viata mea.
No Remorse and all hell broke loose! Da, stateam la gazon din placere. De ce as sta pe un scaun cu vizibilitate redusa? Cu toate astea, momentele de pogo au fost putin cam violente pentru gustul meu.
De la Fade to Black mai departe n`as putea sa va mai povestesc ce s`a intamplat in jurul meu pentru ca eram fascinata de muzica. La Fade to Black am inchis ochii..Am lasat capul pe spate simtind ploaia si printre picaturile de ploaie au curs si cateva lacrimi (just don`t ask).
Master of Puppets, da, "Obey your master!" pe un ton mai grav si mai violent pe care nu stiam ca il posed.
Pauza sa`mi revin..
Apoi..Doua acorduri...Si da, Nothing Else Matters. Ca sa citez pe cineva:"Nu puteau sa nu cante asta, e melodia care ii defineste."! Pot sa spun ca a fost primul moment in care tot stadionul canta. Si tot stadionul a cantat TOATA melodia!
Sad but True...Ce pot spune? Melodie SUPERBA! Interpretare PERFECTA! Atat!
One..Enter Sandman...Last Caress...Treceau rand pe rand iar noi eram mai entuziasmati si mai dornici sa nu se termine.
So what..Aici nu mai stiu.Faceam headbang mult prea tare.Mai tare ca niciodata. (acum incep sa`mi explic durerea ingrozitoare de ceafa) Si mai stiu ca toti in jurul meu tipam "so whattt!!"
Seek and Destroy. Final magnific. Am cantat din suflet. Tot stadionul a CANTAT din nou, din suflet! Cand se ajungea sa tipam isteric/cantam/rostim "seek and destroy" o mare de maini cu semnul rock on se ridica! O priveliste magnifica..Mainile,muzica si sus pe scena..Ei!!!
Cand totul s`a terminat publicul nu ii lasa sa mai plece: aplauze frenetice, cu totii strgand in cor "Metallica" sau "We want more"!
Alte momente memorabile au fost:
James spunand: "Stiti de ce sunt aici? Pentru ca`mi place al naibii de mult!"
James and his guitar: Un prim-plan pe mana lui, intai un semn de rock on, apoi faimosul pumn, apoi..he gave us the finger! :))
Momentul de final: in care fiecare ne`a multumit in felul lui, cel mai special fiind al lui Kirk (care apropo a realizat cele mai frumoase solo`uri pe care le`am vazut eu!) , un Kirk care face abuz de cuvantul "fuck", iar ca sa il citez: "You motherfuckers are fuckin` great!". De asemeni, Robert care a isterizat publicul!
Ca o concluzie..Publicul, organizarea, instrumentele au fost cu adevarat grozave. Iar Metallica, the old rock gods... Au fost PERFECTI! Nici macar ploaia nu a oprit showul din a fi unul incendiar, iar publicul.. ON FIRE!
P.S. Metallica fuckin` loves us and we fuckin` love them. Si scuze pentru remarcile mai putin inteligente, dat dupa 8 ore de somn si cu durerea asta ingrozitoare de ceafa (nemaipunand la socoteala raceala) nu pot gandi prea elevat!

L.E. Si un link micut , in caz ca ii vreti inapoi: http://www.petitiononline.com/a20Lo1y/petition.html

1 comentarii:

Naila. spunea...

ti`am zis cu o zi inainte k vor fi 17 melodii b-) si 17 au fost :> mamah eram la 3 metri de scena :X hetfield trecea prin fata mea...era...ireal :|