Cu masca sau fara masca?

Publicat de Ammy

Tu chiar credeai ca orice masca, din cele care vor cadea, nu va lasa urme?
Gandeste`te pentru o clipa cum ar fi..Ai vrea sa zambesti, iti pui masca fericita si pleci. Hey! dar stai o clipa.. Tu faci asta deja!
Toti iti vad zambetul si sunt captivati pentru o clipa de misterul de care dai dovada (de ar stii ei ca e doar o aparenta, ca nu exista mister, ca de fapt e doar felul tau de a te face remarcat). Ochii tai captiveaza, in privirea ta e o sclipire aparte. Inceteaza! Nu iti dai seama ca in jur "gasculitele" se lasa pacalite si incep sa te "aprecieze"? Sau stai o clipa...Asta era ideea!
In alta zi iti pui masca trista lasand`o pe cea fericita deoparte. Si acum reusesti sa inseli vigilenta tuturor si sa pozezi in victima perfecta. Totusi reusesti sa zambesti. Toti apreciaza asta. Poti zambi si in cele mai dificile momente! Inca o "calitate" pe lista.
In alta zi faci pe cuceritorul si lasi si cealalta masca deoparte. Asa iti sta cel mai bine. Incep sa se vada unele lucruri adevarate.. Nu dai doi bani pe cuvinte importante, nu apreciezi nimic in afara de naivitate si mai ales, adori sa fii in centrul atentiei.
Brusc, lumea ta se clatina.. Cineva ti`a descoperit adevarata fata... Ia spune, te asteptai sa fie cel mai bun prieten? Te asteptai sa mai afle si altii? Stii tu, "unui secret bun nu ii sta bine singur"! Asta e.. Cum ar spune americanul.. What goes around comes back around!
Nu incerca sa iti recapeti mastile, in drumul tau mult prea grabit spre glorie ai uitat sa le pastrezi.. Procedai cu ele asa cum procedezi si cu oamenii: Ii folosesti, apoi ii arunci!
Incearca acum.. Poti aduna toate mastile si o poti lua de la capat sau poti indrepta totul.. Ce alegi?
P.S. Post`ul asta e pentru ca mi s`a spus ca pot fi subtila in cel mai dureros mod cu putinta