De ce iubiti femeile?

Publicat de Ammy


Poate ca am citit prea mult blog`urile altora sau poate ca nici eu nu mai am idei marete, dar m`am decis ca de azi inainte sa nu mai scriu decat "stories from real life".
Deci..
Bucurati`va de ultimul post filozfic de pe aici. (sau cel putin, ultimul in timpul vacantei!sa nu uitam ca atunci cand incepe scoala rasare si melancolia ca ramele dupa ploaia ce tocmai incepe).
De mult vroiam sa scriu ceva pe tema asta. Dar niciodata nu mi`am gasit cuvintele. Probabil imi e frica de notiunea de "iubire". Sau probabil imi e doar frica sa stiu de ce (sau daca) sunt iubita.
Nu stiu de ce iubiti voi femeile, dar cu siguranta noi stim de ce ne iubim!
Ne iubim pentru ca suntem pasionale, marsave si ipocrite, dar sensibile si frumoase. Ne iubim pentru ca nu trebuie sa schimbam roti la masini sau sa desfundam cazi. Ne iubim pentru ca avem grija de noi si pentru ca putem masca orice imperfectiune. Ne iubim pentru ca ne plac revistele de moda si nu cele cu femei goale. Ne iubim pentru ca putem plange la filme si pentru ca daca ne visam in rochie de mireasa nimeni nu ne va spune ca suntem "gay". Ne iubim pentru ca avem grija de voi atunci cand voua nu va pasa si pentru ca va spunem "te iubesc" ca sa va redam increderea. Ne iubim pentru ca suntem grijulii si noua chiar ne pasa. Ne iubim pentru ca facem o drama din orice. Ne iubim pentru ca suntem aici cand nimeni nu mai spera sa ne gaseasca, pentru ca plecam cand toti se asteapta sa ramanem..Pentru ca suntem imprevizibile, pentru ca iubim din tot sufletul, dar uram si mai aprig...Ne iubim pentru ca in pantecele nostru se petrece singurul miracol in care ne incredem cu totii... Dar mai presus de toate.. Ne iubim pentru ca e in natura noastra sa o facem!
Acum intreba`te.. Tu de ce ne iubesti?
Ne iubesti pentru ca iti suntem mame, surori, neapoate, prietene, amante, iubite, mirese, bunici? Ne iubesti pentru ca suntem mai fine si mai delicate decat tine? Ne iubesti pentru ca avem manechiura ingrijita si par matasos?Ne iubesti pentru ca avem piele fina si buze pline? Ne iubesti pentru ca te iertam cand gresesti sau pentru ca stim sa pedepsim subtil? Ne iubesti pentru ca ai incredere in noi sau pentru ca noi avem incredere in tine? Ne iubesti pentru ca dimineata gasesti micul dejun cald si pentru ca seara ai berea rece cand te uiti la meci? Ne iubesti pentru ca in copilarie asociai mirosul mamei cu dragostea sau pentru ca acum iti place parfumul de dama pe camasa ta? Ne iubesti pentru simplitatea sau misterul nostru? Pana la urma, nu cumva ne iubesti pentru ca stii ca din noi vii si ca alaturi de noi o sa sfarsesti?

P.S. Pana la urma, cine iubeste mai mult femeile? Ele insusi sau barbatii?

1 comentarii:

Naila. spunea...

I guess they do :">...