Fluturi, melancolie si`o farama de copilarie.

Publicat de Ammy

1 iunie.Ziua copilului.Ziua tuturor celor care au suflet de copil.Ziua tuturor celor care nu uita de inocenta si de puritatea unui suflet la inceputul drumului.Pentru toti acestia,"La Multi Ani!"...
1 iunie.Prima zi a verii.O zi in care ploaia si`a cantat nebuna ritmul,o zi in care caldura sufleteasca e tot ce mai aduce o pata de culoare pe strazile pustii.O zi in care toti au uitat sa zambeasca.
1 iunie.Si pentru mine, asemeni naturii, o zi a schimbarilor.Inceputul ultimei saptamani de scoala si sfarsitul a 8 ani de chin.Un chin atat de dulce incat m`as supune lui din nou cu acelasi zambet parsiv oricand.
Orice schimbare lasa in suflet urme adanci,orice "ramas-bun" aduce lacrimi,orice final inseamna si un nou inceput.Orice fluture moare dupa o zi.Asa se intampla.E legea firii.O lege dureroasa, dar inevitabila.
Asa ca nu am nimic mai bun de facut decat sa astept timpul sa treaca.Si odata cu el, amintirile sa se piarda,zgomotul infernal al clasei sa dispara,umbra profesorilor sa nu se mai arate ca un strigoi ce sa hraneste cu visele noastre,scartaitul penultimei banci de pe randul din mijloc sa fie inlocuit cu zgomotul patului care in diminetile de vara implora sa fie lasat gol si lipsit de lenea`mi cronica.
Nu spun ca o sa`mi fie dor.Nu spun ca sunt indiferenta.Spun doar ca nu as vrea sa se termine.
Spun doar ca fiecare capitol al vietii ar trebui sa aiba un happy-end lipsit de lacrimi si melancolie.Spun doar ca blestematii aia de fluturi ar trebui sa fie lasati sa traiasca mai mult.Sunt atat de frumosi...
P.S. Vroiam si eu sa primesc un balon.. :(