De dragoste..In toate felurile...

Publicat de Ammy

"Iubirea nu exista la varsta asta.Crede-ma.Exista simpatie,atasare fata de cineva,si multi numesc asta iubire..Dar nu e."
Multumesc Carmen.Poate ai dreptate.
Totusi cred ca iubirea exista.Nu tine cont de varsta sau de alte bariere sociale.Totusi nu cred in dragoste de la inceputul unei relatii.Cred ca iubirea intervine odata cu timpul:cand faci totul cu persoana respectiva,cand nu exista contradictii, cand constati ca timpul trece iar sentimentele sunt ca la inceput..Atunci e iubire.
Si mai cred ceva..Pentru fiecare dintre noi conceptului de "iubire" ii este data definitia de catre o persoana.Iti spun "iubire",acum spune`mi la cine te gandesti ca sa`mi dau seama ce inseamna pentru tine iubirea.
Pentru mine?AI putea sa nu intrebi.Cu toate astea..
Pentru mine "iubire" e varful Everestului: Il admiri, dar nu il vei putea cuceri.E undeva sus, iar tu undeva mult mai jos visand cum ar fi daca.
Momentan,asta e definitia mea pentru cuvantul "iubire".Probabil de`a lungul timpului se va schimba, dar pentru copilul care scrie astazi asta e singura definitie.
Aaa,vrei sa auzi parerea mea si despre prima iubire?
Sunt total de acord ca nu se uita niciodata, dar cred ca de multe ori sentimentele devin confuze si iubirea devine obsesie.
Cred ca prima iubire poate fi tipul de la gradinita care te tinea de manuta siiti aducea floricele,sau poate fi prima iubire din adolescenta,tipul care ti`a dat primul sarut,prima amintire frumoasa.Poate fi chiar tipul cu care ti`ai petrecut prima noapte de dragoste,sau poate sa nu fie nici macar atat.Poate fi cel mai bun prieten,poate fi tipul de la bar care ti`a zambit frumos,poate fi tipul pe care l`ai zarit in parc facand pe grozavul.
Da,parerile mele stupide isi pierd esenta si complexitatea cand vine vorba sa le scriu,sentimentele mele devin fade cand trebuiesc expuse...Dar tu de ce m`ai asculta?
Mai bine nu mai pierde timpul citind asta..Iesi afara..Tine`l de mana,saruta`l,spune`i cat apreciezi ca e acolo numai pt tine,invata`l sa te iubeasca si roaga`l sa te inevete sa il iubesti..
Iubirea pana la urma, e tot ce conteaza.
P.S. De la Ammy,pentru tine,cu dragoste. :)