Aici, acum.. dispari!

Publicat de Ammy

Sunteti toate niste xerox-uri ieftine. Kitschoase si plastice, ieftine si usor de obtinut.
Stai ba, nu spuneati voi ca eu sunt aia care n-o sa aiba un baiat in viata ei? Pentru ca sunt altfel, pentru ca sunt normala?
Hah, frate, veste de ultima ora: SUNTETI TERMINATE.
Din punct de vedere sentimental si din punct de vedere moral.
Uite, acum eu sunt aia care rade, eu sunt aia care nu mai plange si se distreaza pe seama unora ca tine.
Daca ai ajuns sa ma intrebi daca mai iubesc un tip cu care am fost acum 2 ani (si pe care, nu aveam cum sa-l iubesc) doar pentru ca tu vrei sa te intorci la el, sincer, imi e mila de tine.
Daca ai ajuns sa te injosesti in asemenea hal, daca ai ajuns sa iti doresti sa fi in locul meu, asta spune ceva despre tine, nu crezi?

Iar tu bai baiatule, ce dracu e ma cu tine? Azi ma iubesti, maine dispari. Revino-ti ma! Ceea ce nu intelegi tu e ca eu nu sunt un copil mereu la picioarele destinului. Sunt tipa aia care azi e-n blugi rupti, un tricou cu Kurt si Conversi, band bere si fumanand Malboro, iar maine sunt pe tocuri, in rochie, band apa plata si fumand Vogue. Asta nu intelegi tu. I go with the flow. Ma adaptez situatiei, dar nu renunt la principiile mele. Credeam ca tu, intre toate persoanele, vei stii ce sunt alea principii. Ca le-ai pune chiar mai presus decat asa-zisa ta iubire. Dar, se pare ca m-am inselat. Ti-am spus ca esti zmeul meu. Si aici am gresit? Esti varza mai baiatule. Dovedeste-mi ce ai de dovedit, daca nu... cara'te gratios din viata mea.

Revenind la xerox-urile feminine, ma uitam azi in jurul meu. Ce am observat? Fake-uri Christian Louboutin, un fake Louis Vuitton, mult par ars cu placa, mult fond de ten intr'o nuante nepotrivita, mult roz, mult kitsch. Unde-i ma originalitatea? Frumusetea? Naturaletea? Ah, stiu. Ce's astea ma? Nimic in ochii vostri, totul pentru mine. GET YOURSELF A LIFE! Apropo de asta, Elena Gheorghe cea care ne reprezinta la voma mediatica numita Eurovision a declarat cu zambetul pe buze ca nu stie o boaba de engleza. Uhm, ar fi cazul sa intreb unde-i cultura?


Chiar asa, unde-i cultura? Intr-o tara in care totul merge impins de la spate, in care genul care ne defineste este voma muzicala numinta "manea" si in care fetele de 17-18 ani se viseaza in patul lui Columbeanu...mai exista cultura? Da, underground. Muzica, teatru, fotografie.. Toate au coborat in subteran. Cu toate ca, noul trend este sa porti Conversi, sa asculti alternative si sa fii indie...Lucrul asta aduce cultura suburbana in randul maselor si este cam singurul lucru bun din tot rahatul asata cotidian la care ne supunem ca niste zombi modelati de comunism, zilnic.


Ah, si asa cum spunea Ioana:


Curvelor, cu drag:


1 comentarii:

AdDa spunea...

Pot sa te ador? Da! Normal ca pot! De cand imi doream sa citesc ceva asemanator. 8->
Si piesa aia la final... GENIAL!
Nothin' more to say. >:D< :X