Parfumul toamnei si buzele tale...Part III

Publicat de Ammy

Vad cum in mine patrunde o umbra densa si fara de contur, a nepasarii si a dezgustului. Simt cum ne departam si ne pierdem in distanta. Dar vad ca nici unul din noi nu face nimic sa opreasca asta. Suntem altfel azi. Nu am cuvinte sa inteleg ce se intampla cu noi.

Masor zambetele in ciocolata si visele in picaturi de ploaie. As visa toata viata, dar nu mi'ar placea sa fiu tot timpul uda, asa ca prefer sa zambesc tot timpul si sa ma acopar in valuri fine de ciocolata.

Vad fluturi morti. Vad copii infometati ce plang. Vad oameni care au uitat sa zambeasca. Vad caini ce revin la salbaticie in jungla urbana. *That makes me wonder*, de ce dracu toate astea? De ce ne pierdem calitatea umana? Daca am depasit stadiul de oameni, evoluam la stadiul de roboti independenti lipsiti de sentimente sau involuam la stadiul de primate?

Uite, sunt ultimele zile de toamna. Ultimele raze blande de soare, ultima perioada in care orasul nu are suflet. Uite, vine iarna. Indrazneste sa visezi la o iarna alba, plina de lumina si bunatate, de distractie si de dragoste. Inchide ochii si inchipuie'ti asta. Cine stie, poate cand vei deschide ochii, asa va fi.

Mai stii cand faceam cate o nebunie "de'a noastra" si apoi ne intorceam acasa simtinindu'ne "high" dupa un ceai "la palat"? Mai stii cum inghetam de frig cautand dupa "lucrul" pierdut in zapada? Mai stii cum am stat atatea ore in ploaie la Metallica? Mai stii cum ne indragosteam pentru doua zile? Mai stii cum am gasit fericirea in bratele unor persoane cu acelasi nume? Mai stii ce eram "noi"?

Da'mi 5 minute si o sa'ti povestesc viata ta.Oricum toti ati fost, sunteti si veti muri la fel: nu ai frati. Te'ai nascut intr'o familie din clasa de mijloc, ai fost rasfatat/a, ai tai castiga destul incat sa ti se faca toate "poftele". Nu esti tocmai o frumusete, dar intotdeauna ai pe cineva acolo.Nu te rupi pe manele, dar Timberlake/Rihanna e idolul tau. O sa termini o facultate. O sa te angajezi intr'o corporatie mare si o sa dai tone de examene ca sa avansezi. Daca ai noroc o sa te mariti/insori cu o persoana bogata. O sa aveti 2 copii pe care nu o sa ai timp sa ii cresti si vor ajunge copii stereotipizate ale tale. O sa mori la o varsta nu tocmai inaintata datorita regimului alert de viata si abuzurilor din tinerete. O sa poti sa spui ca le'ai facut pe toate. Eu nu traiesc in lumea ta. Atat.

"Singuratatea e o tarfa care nu te invinuieste ca esti egoist". Octavian Paler. Viata pe un peron. Decalog. *Later post on this one*.

Uneori ma intreb ce ma tine incatusata aici? Si imi raspund tot eu: Alexandra. Alexandru. Fotografie. La toate astea nu as putea renunta. La 7 ani de prietenie, la aproape 2 ani de sentimente pure, la multe momente de genialitate in stare bruta. Restul, e doar o istorie despre un oras plin de prosti si curve.

"It's the same ol'story, just another song. It's the same ol' beat, just another drum. It's the same ol' tune, recycled and redone. Where did it get us, look where we end up now".Patrice.Ayo.Raggae si cola.O stare nu tocmai prietenoasa. Cuvinte dureroase si seci. Moarte? Viata? Cui ii pasa?

E aici. E acum. E totul. E nimic. E el. E iubire. E o imbratisare. Sunt doua buze. Sunt sentimente reciproce. Sunt multe clipe. E un fleac. O sa fie o amintire.