Aminteste`ti de Ana...

Publicat de Ammy

Ana - Vama Veche
Acum inchipuie`ti versurile pe dos. Inchipuie`ti ca Ana a gresit, ca Ana te`a lasat sa`i scapi printre degete, inchipuie`ti ca Ana ar face orice sa te aiba inapoi.
Da`ti seama ca ea e singura care stie cu adevarat ce simti, singura care te cunoaste mai bine ca pe propriile`i buzunare si singura pentru care gesturile tale reprezinta trairile ei. Da`ti seama ca doar de ea aveai nevoie ca sa fii mai bun in tot ceea ce faci, pentru ea te trezeai dimineata si cu gandul la aceeasi ea adormeai seara. Pentru ea te straduiai, impreuna cu ea visati la un viitor comun.. Doar ei ii daruiai iubirea ta. Da`ti seama ca ea pretuia o clipa petrecuta in compania ta mai mult decat o viata in compania altucuiva, ca puritatea ei era masurata in saruturile tale, ca limpezimea ochilor ei era data de cuvintele tale si ca aveati impresia ca singurul lucru etern ramane iubirea.
Adu`ti aminte cat de calde si primitoare obisnuiau sa fie bratele ei, car te suav erau conturate liniile soldurilor si coapselor ei si cat de mult iti placea sa te joci in parul ei in timp ce buzele ei iti dezmierdau gatul. Cat de bine era sa te atunci in mare tinand`o de mana si cat de placut era sa priviti impreuna rasaritul in timp ce nisipul umed va gadila talpile, iar vantul rece va usca fata. Adu`ti aminte de momentele in care dramatiza ca o castigatoare de premiu Oscar si de momentele in care lacrimile ei calde de copila erau sterse de buzele tale. De momentele acelea in care ai fi stat acolo, intins pe podea alaturi de ea si uitandu`va la tavan, inchipuindu`va constelatiile care se insiruiau inaintea ochilor vostrii. De cate ori nu ai visat sa`i cumperi o stea?!
Aminteste`ti mirosul asternuturilor ei in zilele toride de vara cand o vizitai, iar parul ei era ciufulit si vocea somnoroasa. Aminteste`ti zambetul ei luminos care te facea sa uiti de tot, crezand ca singurul lucru real sunt saruturile voastre. Iar atunci cand va certati, aminteste`ti cum tipa la tine smulgandu`se din bratele tale si spunandu`ti ca s`a terminat, iar apoi tot ea se agata de tine spunandu`ti ca nu vrea sa te piarda pentru ca esti singurul care conteaza.
Aminteste`ti ca filmele ei preferate te plictiseau, dar ca aratai un interes aparent pentru a`i face pe plac. Ca orele in care iti spunea ca e la cumparaturi sau cu prietenele in oras erau un etern chin, dar si placerea de a te vedea cu prietenii. Ca momentele in care era la scoala, iar tu te uitai pe pereti ti se pareau interminabile si ca esarfa care ii acoperea umerii si suvita rebela din parul ei superb o facea incondundabila in curtea liceului. Ca stilul ei deordonat de a se imbraca si atitudinea nepasatoare o faceau irezistibila, ca gusturile ei muzicale se mulau perfect pe ale tale si ca aparatul ei foto parea ca nu stie sa faca decat poze in care buzele, pielea si iubirea erau la ordinea zilei...
Aminteste`ti cum era Ana..Si toate motivele pentru care o iubesti..sau cel putin, o iubeai!
P.S. Dar nu uita niciodata ca Ana nu exista, ca ea e doar in imaginatia ta ca un rod al nevoii tale de a iubi si a fii iubit. Nu uita ca pe Ana o regasesti numai in inima ta!

4 comentarii:

ChaZzY spunea...

Si stii doar ca eu stiu mai bine ca oricine ce se afla in spatele acestor cuvinte.
te iubesc!

Anonim spunea...

brilliant. :)

i still need to grow up too :)

lollikins spunea...

foarte frumos...:)

desi pentru cei/cele care se regasesc in randurile tale, 'sadic' e cuvantul potrivit, tot frumos scris ramane.:)

keep up the good work. >:D<

lollikins spunea...

adevarul doare, deci poate fi si sadic. nu stiu, pentru mine e sadic si genial (scris) in acelasi timp. :)
bravo !